Na vsebino

Delavnica: Kako do učinkovitih oglaševalskih akcij z Google Ads?

27. sep ob 15:00

Če želite pridobiti praktične napotke, znanja in nove ideje za samostojno načrtovanje oglaševalskih akcij na Google-u preko orodja Google Ads, se udeležite delavnice z Juretom Adlešičem, ki vam bo poleg osnovnih oglaševalskih tehnik predstavil tudi napredna orodja in tehnike, s katerimi boste še dodatno izboljšali učinkovitost akcij. 3-urna delavnica je namenjena vsem, ki lahko preko Googla povečate prodajo svojih storitev in izdelkov.

Področja, ki jih boste spoznali na praktično naravnani delavnici:
- ključne besede za Google oglaševanje glede na sredstva, cilje in prodajni program
- potek oglaševanja v iskalnem omrežju
- načini doseganja čim večje učinkovitosti
- prednosti in slabosti oglaševanja preko prikaznega omrežja, (dinamičnega) ponovnega marketinga, YouTube-a in Gmail-a
- napredna analitika oglaševalskih akcij (določanje ciljev, priprava poročil, spremljanje vedenja potencialnega kupca)
- napredna orodja in tehnike (avtomatizacija procesov s samodejnimi pravili, samodejno ciljanje DSA, RDSA)

*** *** *** *** ***
PREDAVATELJ: JURE ADLEŠIČ

Jure Adlešič se od leta 2009 v sklopu lastnega podjetja Dominatus aktivno ukvarja z Google Ads oglaševanjem in optimizacijo spletnih strani. Podjetje je sodelovalo in sodeluje z nekaterimi največjimi podjetji v regiji kot so A1, Špica International, 1nadan, Enaa, ... Med zaposlenimi se najde nekaj Belokranjcev, med referencami pa tudi belokranjska podjetja.
Jure je idejni avtor največjega spletnega slovarja pri nas in ene izmed najbolj obiskanih spletnih strani: www.spletni-slovar.com. Piše članke za Računalniške novice in druge medije ter za blog podjetja www.optimizacija-strani.info.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail [email protected]

Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, [email protected]

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj