Na vsebino

Čajanka s Sanelo Zukanović - Od begunke do uspešne podjetnice

7. okt ob 19:00

V Kovačnici sreče v Gribljah začenjajo novo sezono čajank. Prva čajanka nove sezone bo potekala s Sanelo Zukanović pod naslovom "Od begunke do uspešne podjetnice".

Informacije o dogodku:

Sanelo sem prvič srečala na srečanju podjetnic Posavja, Dolenjske in Bele krajine v Novem mestu.
Kot vedno, sem malo zamudila - ravno toliko, da nisem slišala niti kdo je, niti od kod prihaja, niti s čim se ukvarja. Nič.
A majhna, energična in zgovorna punca je name naredila velik vtis. Znala je pritegniti pogled in izkoristiti vsako minuto za predstavitev svoje ideje. Bila je povezovalka med različnimi skupinami udeleženk srečanja. Njen smeh je bil nalezljiv. In kar vabila je: "Ajde punce, gremo naprej. Skupaj smo močnejše. Povezujmo se, mrežimo se, delimo ideje..."
Naj vam opišem še en dogodek, kateremu sem bila priča.
Lanska zima. Združenje Slovenskih podjetnic je v Ljubljani organiziralo dogodek Magic Women. Sanela se je prijavila, da bo tam predstavila svojo dejavnost Shape Boxing. Zato je iz Črnomlja štartala 2h pred nami. Na avtocesti, takoj za Novim mestom ji je zagorel avto. In kaj mislite da je naredila? Da se je zjokala nad kruto usodo? Da se je odpovedala svoji vse slovenski predstavitvi?
Ne. Ona je reševala pogače, ki jih je obljubila prijateljici in svojo športno opremo in ob napovedani uri njenega nastopa na velikem odru tega tudi izvrstno izvedla. In ne samo to - gostjo iz Anglije je povabila za svojo demonstratorko. Si predstavljate? Gostja v kostumu, v visokih petah in potem pride Sanela, ji natakne boksarske rokavice in jo povabi na vadbo...

Vse to je Sanela.
Ker si jo želim še bolje spoznati in ker verjamem, da bo zanimiva gostja, že komaj čakam sobote, 7.10.2017, da jo bom lahko gostila na čajanki.
Pridite in se nam pridružite na zanimivem klepetu ob čaju, kjer nam bo vsem skupaj predstavila svojo pot OD BEGUNKE DO USPEŠNE PODJETNICE.

Zbiranje prijav: Zaradi lažje organizacije in omejenega števila mest, vas prosim, da mi svojo prisotnost potrdite:

- ali s poslanim sms-om na tel.št.031-864-353
- ali po e-pošti: [email protected]

Kovačnica sreče, Griblje 65d, 8332 Gradac, sobota, 7.10.2017 ob 19,00 uri, vstopnine ni, zbirajo se prostovoljni prispevki za čaj, Organizator: Convivas d.o.o.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj