Na vsebino

Prvi koncertni album Žana Serčiča

Eden naših najbolj priljubljenih glasbenih avtorjev in izvajalcev ob valentinovem podarja svoj prvi koncertni album, ki je odličen prerez njegovega dosedanjega opusa. Žan Serčič Live at Media Center prinaša 19 živih izvedb vseh Žanovih hitov in tretjega albuma 'Ljubezenske igre'. V živo ga že lahko ujamete na koncertni turneji Ljubezenske igre po vsej Sloveniji.

Potem, ko ste lahko v zadnjih tednih ob poslušanju radia že brundali ob koncertni verziji pesmi Nor sem nate, lahko zdaj končno prisluhnete vsem 19 skladbam, ki jih je Žan Serčič z nekoliko razširjeno spremljevalno skupino Šakali izvedel na novembrskem koncertu v ljubljanskem Media Centru. Vsi posnetki z albuma Žan Serčič Live at Media Center so šli vmes še v studijsko obdelavo, da res vse zveni, kot mora in boste lahko Žanov koncert optimalno podoživeli na domačem kavču, v avtu ali na svojih slušalkah.

"Ker je to moj prvi koncertni album, sem ga zasnoval kot prerez dosedanjega ustvarjanja. Na njem so moje najbolj znane pesmi, predvsem pa koncertna izvedba aktualnega albuma 'Ljubezenske igre', ki je bil iztočnica za koncert. V primerjavi s studijskimi posnetki mi je zelo všeč, ker se tu prvič ob meni in mojem bendu sliši tudi občinstvo, me pa veseli, da so to posebno energijo začutili tudi radijski uredniki. V zadnjih dneh so začeli predvajati žive izvedbe singlov, kar ni prav običajno. Zagotovo je k temu največ pripomogla koncertna verzija pesmi 'Nor sem nate', s katero smo napovedali ta album in se je medtem že lepo prijela," strne Žan.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj