Na vsebino

Martina Majerle z novo pesmijo

Foto: Tin Majnarić
Foto: Tin Majnarić

Martina Majerle je lani svoj pevski talent predstavila v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je navdušila s prvo pesmijo v slovenskem jeziku in tudi prvič spoznala svoje slovenske sorodnike, ki prihajajo iz Bele krajine. Hrvaška pevka slovenskih korenin je v hladne mesece zakorakala z novo skladbo Stori malo mesta za me, za katero je videospot posnela na opatijskem sprehajališču. Pri naših južnih sosedih je s skladbo navdušila na enem od festivalov in prejela nagrado za najboljše besedilo. Simpatična pevka, ki si je ime ustvarila na naših tleh, obljublja, da bo kmalu razveselila s samostojnimi projekti v slovenščini.

Stori malo mesta za me je romantična in čutna skladba, zato si je prikupna pevka želela, da tudi videospot zadiha v tem duhu. K snemanju je povabila svoje glasbene prijatelje in skupaj so pričarali pravo malo čarovnijo. Martina je tokrat moči združila tudi z glasbenikom Aleksandrom Valenčićem, s katerim je sodelovala že pred skoraj 15 leti, ko je napisal slovensko evrovizijsko skladbo Love Symphony.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj