Na vsebino

Flirrt: ljubezen, glasba, koncerti in vse, kar je vmes

Po hitih 'Kometa' in 'Ko leživa' pošilja Flirrt v radijski eter in svetovni splet novo pesem 'Ostani za vedno'. Po seriji manjših razprodanih dvoran se skupina že konec aprila vrača tudi na največje odre.

Ostani za vedno je nova pesem skupine Flirrt, ki jasno kaže, zakaj je skupina konec 90. let tako hitro in silovito prodrla na glasbeno sceno in ostala do danes del slovenskega radijskega in koncertnega DNK. Nalezljiv refren pesmi, markantna tema, Rokov specifičen glas in kitarski zvok, poslušalca odnesejo nazaj v pozna osemdeseta in zgodnja devetdeseta leta, v resnici pa ga odpeljejo v kraj, ki še vedno zveni nostalgično, kjer so problemi manjši in ljubezen še vedno utripa na glas.

"Ta pesem je nastala kmalu za prejšnjim singlom 'Kometa' in sta na nek način sestri. Radi jo imamo, ker ima v sebi nekaj značilno flirrtovskega, ne bi pa preveč razpredal o njej. Naj ji poslušalci prisluhnejo in si ustvarijo svoj vtis. Mi pa se kot bend, skupaj smo že 27 let, veselimo, da jo bomo to pomlad igrali in peli s publiko na številnih prihajajočih koncertih," pravi avtor in pevec Rok Lunaček.

Videospot so z ekipo Kleva Films, s katero so ustvarili tudi uspešen video za 'Kometa', snemali, za slovenske razmere razkošne, štiri dni. ''Precej nam je nagajalo vreme. Dež, dež in še enkrat dež. Ko smo rabili sneg, je deževalo, ko smo potrebovali sonce, je dež bil šef. No, sonce smo ujeli, morje tudi, sneg se ni stalil in mi smo zato dobre volje. Je pa trajalo malo dlje," so zadovoljni glasbeniki.

Snemali so v Izoli, po celi Gorenjski, na gradu Smlednik in še kje: "Obiskali smo kup lokacij, se spet veliko vozili, lovili sonce in se med vožnjo umikali padavinam."

K snemanju spota so že tretjič povabili Monjo Lorenčič in Žana Roja iz Tovarne plesa: ''Izjemna sta! Plesala sta že v spotu 'Romeo in Julija 2021' in 'Ko leživa'. Tole je tretjič – ampak zato ni nič manj srčno. Poglejte si spot in za trenutek samo uživajte v muziki in plesu. Mi smo!'' pravijo Flirrti, ki so ustvarili še eno čudovito odo ljubezni.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj