Na vsebino

Wake boarding v Novi Lipi

Letos nam zima v Beli krajini zaenkrat ni kaj preveč naklonjena in zato kar s težkim srcem gledamo ekstremne količine snega, ki so zapadle v nekaterih predelih evrope. Naše ideje čakajo samo še na sneg! Napovedi sicer pravijo da, se nam za vikend obeta nekaj snega tako, da če se bodo uresničile, lahko že naslednji teden pričakujete kakšen svež video. Do takrat pa skočimo nazaj v september, ko smo izkoristlili poplave v Novi Lipi. Kako smo jih izkoristili, preverite v videu TUKAJ!

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj