Na vsebino

Poletna kolekcija 2020

Poletje je tukaj in verjamem, da smo ga vsi težko dočakali. Vreme nas trenutno res še ne razvaja s sončnimi žarki, pa vendar tudi tega bo veliko, saj smo šele na začetku. Čas je tudi, da na plano potegnemo vse naše poletne oblekice, topke in krila, ter seveda osvežimo naše garderobe z nekaj novimi kosi. Tudi najino spletno trgovinico sva osvežili z nekaj nepogrešljivimi kosi, ki so pravgotovo modni in predvsem kvalitetni, ter izredno udobni.

Si že videla kaj se skriva novega na najinih virtualnih poličkah?

Naj ti namigneva: poletne obleke, čudoviti kombinezoni, lahkotne hlače, in še in še.

V blogu, ki je pred tabo sva ti pripravili pregled celotne poletne kolekcije in nekaj idej kako ustvariti čudovit poletni stajling. Poletne obleke so seveda ključni del tako vsake poletne garderobe, kot tudi najine poletne kolekcije, zato predlagava, da začnemo kar z njimi.

Poletne obleke

Tako kot si ne predstavljamo poletja brez morja, sladoleda ali dobre morske hrane, ne gre tudi brez dobre poletne obleke. Takšne, ki nam omogočajo, da se v njih prosto gibamo in dopuščajo naši koži, da diha. Seveda pa morajo poleg tega še izgledati čudovito. Poletna kolekcija 2020 je tako sestavljena iz oblek, ki so primerne za bolj posebne priložnosti, kot je poroka ali romantična večerja in takšnih, ki so primerne za na plažo, sprehod po mestu ali jutranjo kavico. Vsekakor nekaj za vsak okus in vsako dušo.

Večerne obleke

Kot ste se do sedaj verjetno že opazile pri FIORE obožujemo rože. Cvetlični vzorci obleko naredijo izredno romantično in čutno. So nežni, a hkrati zapeljivi. Zato seveda tudi poletna kolekcija ima svojo dozo čudovitih cvetličnih vzorcev. Si v kratkem povabljena na poroko, ali katerokoli drugo priložnost, in iščeš nekaj v čemer boš napravila vtis? Obleka ROSE in ALINA sta gotovo prava izbira. Obe imata potiskane čudovite rože in obe sta izredno romantični. Če pa iščeš nekaj krajšega pa je gotovo to obleka MELODY, ki ima vse elemente popolne oblekice. Z volančki, ki se lepo premikajo s tabo, okusnim dekoltejem in lepim potiskom. Če pa prisegaš na belo barvo te bo brez dvoma očarala obleka NIA. Izredno ženstvena obleka s čudovitimi detajli.

Obleke za sprehod po mestu ali za na plažo

Poleti največ časa porabimo za ležanje ob morju, jezeru ali reki. Zato v naši omari ne sme manjkati lahkotnih oblekic v katere na hitro smuknemo preden se odpravimo na plažo. Obleka BLUE je širokega asimetričnega kroja, ki nam omogoča svobno gibanje. Obleka, ki jo lahko oblečemo za jutranjo kavico, na plažo ali pa raziskovanje novih krajev. Super izgleda, če ji dodaš pas ali pa torbico, ki se zaveže okoli pasu. Tudi s tuniko LACEY ne boš zgrešila. Bela tunika, ki kar diši po morju in ima izvezan lep vzorec. Poleti pa vsekakor obožujemo MAXI obleke. Naju so letos navdušile obleke iz lana in bombaža. Oba materiala sta izredno kvalitetna in prepustna, tako da naša koža v obleki diha. Obleka LANA je tako drugačna in posebna, pravgotovo bo prinesla svežino v tvojo omaro. Tukaj pa sta tudi obleka AMBER in NAVY. Maxi poletni obleki

Hit leotšnjega poletja - laneni kombinezoni

Nama najljubši del najine poletne kolekcije – kombinezoni. Ko si v dvomih kaj obleči je fino imeti v omari en dober kombenizon. Kombinezoni izdelani iz lana in bombaža so tako prijetni za tvojo kožo, da se boš v njih počutila tako, kot da ne bi nosila ničesar. Kombinezon ALLY ti je na voljo v 4 različnih barvah in ima dodan pas, ki povzdigne tvoj 'look'. Dobro izgleda, če ga obuješ z natikači ali supergami, pa tudi s petami, če želiš ustvariti bolj eleganten videz. Kombinezon LEAH – podoben vzorec, kot smo ga opazili pri obleki LANA, opazimo tudi tukaj. Nama je všeč, saj deluje mladostno in razigrano.

Modni dodatki

Poleti dajemo ženske velik poudarek na modne dodatke. Rade si nadanemo večplastne ogrlice, zapestnice z morskim pridihom in podobno. In tudi za to sva poskrbeli. Ob vsakem nakupu v spletni trgovini FIORE zraven prejmeš še eno izmed super poletnih daril, ki bodo tvoj stajling še dodatno izboljšala. Dodaten bonus pa je tudi ta, da vsem BELOKRANJKAM omogočamo brezplačno poštnino, osebni prevzem, probo in popravilo naših oblekic.

Seveda pa najina POLETNA KOLEKCIJA 2020 vsebuje še veliko ostalih modnih kosov, ki navdušujejo. Upava, da ti je najina kolekcija všeč in da se boš z lahkoto našla v najinih oblačilih.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj