Na vsebino

Plezalna maškarada

V zadnjih tednih smo vas navadili na snežne podvige in imamo jih pripravljenih še kar nekaj! Da pa se jih ne bi prehitro naveličali, smo tokrat pripravili video reportažo s plezalne maškarade. Naš Jure je letos maškare preživel v balvanskem plezalnem centru Balvanija. Njega v videu sicer ne boste našli, videli boste pa veliko kreativnih mask, ki se trudijo rešiti plezalne probleme!

VIDEO

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj