Na vsebino

Modni trendi 2020

Leto 2019 se je v vsem svojem blišču že poslovilo in pred tabo je že blog objava v kateri boš izvedela vse o tem kakšni bodo modni trendi v letu 2020. Če sta se zadnji dve objavi navezovali predvsem na to kako si izbrati popolno novoletno obleko bova tokrat naredili pregled trendov, ki so nas navdušili v letu 2019 in se zazrli v leto, ki je pred nami.

Torej, kakšni bodo modni trendi 2020?

Katere vzorce bomo nosile?

Katari materiali bodo zavladali v naših omarah?

Modni trendi, ki so zaznamovali leto 2019?

Eden izmed trendov, ki so zaznamovali leto 2019 so gotovo napihnjeni rokavi. In, če si se na ta trend ravnokar navadila naj te razveselim, da bo v letu 2020 postal le še bolj moden. Napihnjene rokave bomo videvali na plašlih,suknjičah,topih,majicah in oblekicah. Pri vzoecih so kraljevali ŽIVALSKI VZORCI, predvsem leopardji,kačji in zebra vzorec. Cvetlični vzorci so bili letošnje leto romantični in nežni. Nas so navdušili na bluzicah in oblekicah. Še eden izmed vzorcev, ki je doživel preboj v letu 2019 je TARTAN oziroma škotski karo. Kar se tiče barv je bilo na ulicah opaziti veliko neon barv – predvsem neonsko zelena in neonsko roza barva.

Matere modne trende nam prinaša 2020?

Pri vzorcih se v modo vračajo polka pike – različnih barv in velikosti. Če do sedaj pike še niso našle poti v tvojo omaro sem prepričana, da te bojo v letu 2020 prevzele. Kar se materialov tiče se bomo osredotočili predvsem na usnje. Usnjene hlače in krila so bili izredno modni že v letu 2019. V letu 2020 pa bodo postali modni tudi usnjeni suknjiči, blazerji pa tudi topi in majice. In, če je bil ta trend rezerviran predvsem za zimske mesece, ga bomo v letu 2020 videvali tudi v pomladnih in poletnih mesecih. Nasljedni trend, ki nas bo spremljal v letu 2020 in, ki je mogoče najmanj pričakovan, četudi so ga svetovne zvezdnice vzela za svojega že v letu 2019 – perje. Vsekakor trend na katerega se bomo morale še navaditi in ga sčasoma vzeti za svojega. V modo pa se vrača disko ovratnik in z njim moda 70-ih, ki pa s seboj prinaša še en velik modni trend. Uganeš kateri? Naj ti namignem. Nazadnje je bil v modi pred skorajda petnajstimi leti. Če te zanima kateri klikni TUKAJ.

V poplavi vseh trendov in oblačil pa je najpomembnejše eno, in sicer, da se za nakup odločimo premišljeno in predvsem, da ne podležemo pritisku in si oblačila kupimo le zato, ker so moderna, potem pa ugotovimo, da to nikakor ni naš stil in, da se v njih ne počutimo dobro. Tudi na naše spletne poličke bova uvrstili le oblačila in modne trende 2020 v katere sami verjameva, se v njih najdeva in upava, da se boš tudi ti.

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj