Na vsebino

Jesenska moda 2020

MODA 2020 : KAJ NAM PRINAŠA JESENSKA MODA? + 5 jesenskih stajlingov

September. Mesec, ko se poletje poslavlja. Mesec, ko se narava pričenja odevati v tisoč in en odtenek rumene, rjave, rdeče in oranžne. In navsezadnje je to tudi mesec, ko iz naših garderobnih omar umaknemo kratke hlače, poletne oblekice in kopalke, ter jih nadomestimo z jaknami, dolgimi hlačami in puloverji. In čeprav obožujem poletje se potihem prav veselim jeseni. Vsak letni čas je čaroben na svoj način in moram priznati, da bi sama zelo težko živela nekje, kjer letni časi niso tako izraziti. Če pa se navežem še na modo, mi je jesenska moda gotovo ena izmed ljubših. Toliko različnih tekstur in materialov, ki jih lahko kombiniramo medseboj. Da o vzorcih sploh ne govorim. V poštev pridejo tako cvetlični vzorci, kot tudi kara vzorec in živalski vzorec. Jeseni imamo resnično veliko prostora, da dodobra razvijemo naš osebni stil.

KAJ NAM PA NAREKUJEJO MODNI TRENDI ZA TO JESEN?

Do sedaj nas je sonce še pridno grelo in ni bilo potrebe po pravih jesenskih oblačilih. Zato verjetno še niste razmišljale o jesenski modi. Zato sva povzeli nekaj modnih trendov, ki bodo narekovali to modno jesen.

USNJE

Usnje je gotovo trend, ki smo ga do sedaj že popolnoma vzljubile in vzele za svojega. Sprva so nas navduševale usnjene jakne, s katerimi smo ustvarile drzne videze, sedaj pa obužujemo tudi hlače in krila v videzu usnja. Letošnji modni hit pa bodo zagotvo usnjeni plašči!

ŽIVALSKI VZORCI

O njih smo že veliko povedali v našem prejšnjem vlogu, ki si ga lahko prebereš TUKAJ. Jesenska moda 2020 pa bo zaznamovan z novim živalksim vzorcem, in sicer z ZEBRA vzorcem.

KARIRAST VZOREC

Klasičen jesenski vzorec, ki pa ga bomo letošnjo jesen videvale na vseh kosih – od srajc, do plaščev in tudi čevljev ter modnih dodatkov. Mi ga obožujemo na suknjičih in hlačah, všeč pa je nama tudi na oblekah.

OBLEKA NA HLAČE

Modni trend, ki sva ga nosili v najinih najstniških letih se vrača! Vendar tokrat v bolj drzni obliki. Ne bomo več oblekle le mini krila na oprijete hlače, ampak bodo v ospredju veliko bolj drznejše kombinacije, kot je daljše krilo in hlače na zvon.

NEŽNI ZEMELJSKI TONI IN RDEČA BARVA

Kar se barv tiče bodo prevladovale zemeljske barve. Od nežne bež barve, do rjave in modre. Veliko pa bo tudi najstrastnejše barve – rdeče. Rdeča barva izžareva samozavest, moč in ženstvenost.

NOVA KOLEKCIJA JESEN 2020

Ko izbirava in načtrujeva nove kolekcije, so nama modni tredni vedno smernice, ampak ne pa tudi pravilo. Ne zanašava se le na njih ampak tudi na najin osebni stil in okus. Zate sva pripravili 5 različnih stajlingov, za katere meniva, da so čudoviti. Od udobnih trenirk do oblekic in hlač.

OBLEKA ASTRID

Obleka Astrid je ena tisih oblek v katerih se počutimo maksimalno udobno. Tako material, kot tudi kroj na prvo mesto postavljata udobje, vendar pa to ne pomeni,da zmanjka pri izgledu. Obleka je v zemeljsko rjavi barvi z dodanim pasom in majhno torbico. Kombinirali sva jo z črnimi kosi in zlatim nakitom. Videzu sva dodali črne converse allstarke, črn nahrbtnik in za kanček drznosti usnjeno jakno v črni barvi.

JEANS TUNIKA LUCY

Jeans obleke in tunike so še eden izmed modnih trendov, ki nas bodo spremljali to modno jesen. Primerne za pohajkovanje po mestu in izredno preproste za ustvarjanje različnih stajlingov. Tunika Lucy je zelo luštna tunika, ki ji lahko dodaš bele superge ali pa odštekane bulerje.

SUKNJIČ PINA in USNJENE HLAČE ARIJA

Videz, ki združuje eleganten in poslovni svet z drznostjo. Hlačam, imitacija usnja, sva dodali preprost bel topek in suknjičem z retro pridihom. Karirast vzorec, daje blazerju eleganten in hkrati ‘vintage’ videz. Videz sva zaokrožli s črnimi bulerji, temno zeleno torbico, sončnimi očali in modnimi špangami.

PULOVER ALEXIS in HLAČE ASPEN

Najbolj udobna, topla in mehka trenirka, kar jih je! Urban videz in čudovita vijolična barva, ki popestri celoten ‘look’. Izgled primeren tako za dneve doma, ko želimo maksimalno udobje, ali pa za sprehod po parku.

RDEČ PULOVER MERCI

Čudovita rdeča barva, ki bo letos zavladala na ulicah. Pulover Merci krasi izredna mehkoba. Za športen videz ga lahko kombiniramo s trenirka hlačami, poda pa se tudi k usnjenim hlačam, kavbojkam ali pa tudi k elegantnim hlačam.

Modna jesen se je torej začela in tudi na najine virtualne poličke je prispela NOVA KOLEKCIJA . Pokukaj po najinem izboru in mogoče odkriješ tudi kakšen kos zase.

Pa ti? Imaš rada jesen in vse kar prinaša ali pa si otrok poletja?

Vir: Fiore
Klara & Nana

Klara & Nana

Klara & Nana

www.fiore.si

Sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega, ob podpori staršev, ki že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj, v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj