Na vsebino

Čiščenje plezalne stene v Damlju

Kolpa, ki je kolikor toliko primerna za kopanje naznaja začetek, recimo temu, nove sezone naših video blogov. Športno plezalni odesk Črnomelj v Damlju že nekaj let čisti, vzdržuje in pripravlja plezalno steno. Nekako polovica stene je že urejne in pripravljene za plezanje. Plan za letošnje leto pa je, da se očisti še desna polovica, tako, da bo celotna stena na voljo za plezanje. Izkoristili smo lepo vreme in združili prijetno s koristnim! Čistilna akcija brez čevapov, je to sploh mogoče?

Video je seveda TUKAJ.

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj