Na vsebino

Krčani premočni za Črnomaljce, mladi upi krepili prijateljske vezi

Rokometaši Črnomlja so v 18. krogu 1.B državne rokometne lige v domači dvorani gostili vodilno ekipo Krškega, ki je upravičila vlogo favoritov in slavila s 27:39 (13:20).

Zdesetkani Črnomaljci so srečanje dobro začeli, vendar so si gosti do sredine prvega polčasa že nabrali občutno prednost, ki so jo nato v drugem polčasu samo še povečali ter z novo zmago potrdili kandidaturo za preboj v elitno NLB ligo. Kljub visokemu porazu so domači rokometaši, pri katerih sta se s po osmimi zadetki izkazala Erik Medic in Sebastjan Vidmar, prikazali lepo in borbeno igro ter si na koncu prislužili aplavz občinstva.

Minuli konec tedna pa so se v Športni dvorani SŠ Črnomelj tradicionalno mudili tudi mladi rokometaši iz pobratenega rokometnega kluba Hvar. Obisk hrvaških prijateljev je bil lepa priložnost za manjši turnir mlajših dečkov, na katerem so poleg Črnomaljcev in gostov s Hvara, sodelovali še mladi metliški rokometaši.

Čeprav je bil turnir tekmovalne narave, rezultat ni bil v ospredju, saj je pri tovrstnih druženjih pomembnejša krepitev prijateljskih vezi. Mladi upi so zbranim navijačem pokazali, da je pred njimi svetla rokometna prihodnost.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj