Na vsebino

Tri srečanja mlajših selekcij NK Kolpa

Cicibani U-11 proti Domžalam, starejši dečki proti Mirni, mlajši dečki proti Vrhniki, cicibani U-8 v Črnomlju, kadeti in mladinci v Ljubljani z Arne Tabor 69

Včerajšnja sobota je prinesla tri srečanja naših mlajših selekcij. Najprej so se v Podzemlju v jutranjem programu pomerili cicibani U-11, ki so se dobro upirali močni zasedbi NK Domžale, nato pa še starejši dečki, ki so proti razigrani ekipi NK Mirna Kastim izgubili z rezultatom 0 : 6. Visoke zmage, premagali so MNC Vrhnika s kar 0 : 10, pa so se veselili mlajši dečki, ki so iz Dola pri Borovnici prinesli nove tri točke.
Današnji spored prinaša še tri tekme naših selekcij. Kadeti in mladinci gredo v Ljubljano na noge Arne Tabor 69 (14.30 in 16.30), cicibani U-8 pa so ob 11.00 uri odigrali svoj 2. krog tekmovanja v Črnomlju.
Žal ta konec tedna ne bomo gledali članske predstave, kajti tekma s Šobec Lescami je bila na prošnjo gostov prestavljena na sredo, 28. 09. 2016.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj