Na vsebino

Športni dan

Včeraj smo imeli učenci 6., 7., 8. ter 9. razreda OŠ Mirana Jarca Črnomelj športni dan. Razdelili smo se v tri skupine. Izbirali smo med fitnesom, pohodom in raftingom.
Tisti, ki smo se odločili za rafting, smo se najprej z avtobusom odpeljali do začetka naše poti po Kolpi. Tam smo si nadeli rešilne jopiče, čelade in neoprenske čevlje. Razdelili smo se v skupine in se odpravili na vožnjo z rafti. Med raftingom smo se zelo zabavali. Med seboj smo se tudi pomerili. Na pol poti smo se ustavili in se malo okopali. Po dveh urah vožnje smo prišli na cilj v Radence.

Tisti, ki smo se odločili za fitnes, smo se peš odpravili na Majer. Tam nas je že čakal Simon Tomec. Najprej smo imeli predavanje, potem pa ogrevanje ob glasbi. Po ogrevanju smo imeli pol ure športa. Sledila je malica. Ko smo pojedli, smo imeli še eno uro časa, da smo dvigovali uteži, tekli na tekočih stezah, igrali z žogami ... Na koncu smo odšli plesat v gornjo dvorano. Plesali smo ob različni glasbi, ob tem pa smo se zelo zabavali. V spremstvu učiteljev smo se vrnili v šolo.
Po športnem dnevu smo se vrnili domov utrujeni, a polni veselja, novih doživetij, odkritij in lepih spominov.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj