Na vsebino

Odigrana dobrodelna tekma za Dominika + VIDEO

V sredo je v športni dvorani Srednje šole Črnomelj potekala dobrodelna tekma za Dominika Lozarja, ki se je januarja letos ob nesrečnem padcu hudo poškodoval in ostal negibljiv.

Na parketu sta se pomerila domači Rokometni klub Črnomelj, katerega član je tudi Dominik sam, in večkratni državni prvak Rokometni klub Celje Pivovarna Laško. Gledalci so lahko v živo videli tudi igro štirih olimpijcev, ki so del Celjske ekipe. Kapetan gostujoče ekipe, Luka Žvižej je Dominiku pred tekmo predal dres in trenirko Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, predstavnik veteranske sekcije domačega kluba, pa mu je simbolično izročil sliko z napisom: »Dominik, ostani za vedno zmagovalec!«. Tekma je potekala v dobrodelnem vzdušju in obiskovalci so lahko uživali ob predstavi odličnih rokometašev. Poleg rokometne igre so si gledalci med premori ogledali kar 6 atraktivnih plesnih nastopov, med drugim tudi zmagovalca Slovenija ima talent, Jerneja Kozana.

Belokranjci, še vedno pretreseni nad Dominikovo usodo, smo zopet pokazali, da nam ni vseeno. Samo s prostovoljnimi prispevki smo na tekmi zbrali 3266 EUR. Zbrani prispevki so bili na koncu tekme izročeni družini Lozar za nakup prilagojenega vozila, ki bo Dominiku olajšal življenje v domačem kraju. Izkupiček bodo še dodatno povečala sredstva sponzorjev, ki so se odzvali prošnji za donatorstvo.

Rokometni klub Črnomelj in družina Lozar se iskreno zahvaljujeta sponzorjem in donatorjem, ter obiskovalcem in vsem, ki so kakor koli pripomogli pri organizacije dobrodelne tekme za Dominika.

Poglej video posnetek v produkciji JK Design-a TUKAJ.

Vir: Rokometni klub Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj