Na vsebino

NK Velesovo : NK Kolpa - 2 : 1

NK Velesovo : NK Kolpa - 2 : 1 (1 : 1)
Velesovo, 29. 10. 2016
11. krog 3. SNL Center

Kljub premoči v igri tekom celotnega srečanja v Velesovem je bil na Gorenjskem članski niz neporaženosti po osmih zaporednih uspehih včeraj prekinjen, domačini pa so v 11. krogu zabeležili svojo sploh prvo zmago.

Kolpaši so na igrišče novinca v ligi od začetka stopili odločni, da domov prinesejo nove tri pomembne točke za zagotovitev mirnejšega spanca pred zadnjimi tremi jesenskimi krogi. Začelo se je odlično saj so po akciji skoraj celotne zvezne in napadalne vrste sredi prvega polčasa povedli z 0 : 1. Po predložku Žiga Kočevarja z desne strani je z glavo zadel Darjan Spudić.
Žal pa je veselje trajalo kratko saj so domači z dolgo podajo v kazenski prostor po manjši zmedi v naši obrambi spretno izenačili, izničili prednost in postavili izid prvega polčasa.
Če so igralci Velesovega v prvem delu poleg zadetka uspeli s polpriložnostmi našemu vratarju zapretiti vsaj še dvakrat do trikrat, pa so v drugem delu praktično iz edinega strela deset minut pred koncem, kot se je potem izkazalo, postavili končni izid tekme 2 : 1.

Treba je povedati, da so naši igralci niti igre ves čas drugega dela držali v svojih nogah, a so bili v zaključkih premalo zbrani in natančni, zato so številne priložnosti in polpriložnosti, bilo jih najmanj pet do šest, žal ostale neizkoriščene.

Poraz v Velesovem zaradi rezultatov ostalih ekip ni povzročil padca na lestvici, tako da člani še vedno ostajajo čvrsto v sredini razpredelnice, a obžalovanju po izgubi treh pričakovanih točk se ni mogoče izogniti.

Do konca jesenskega dela prvenstva bodo člani odigrali še tri kroge, prvega izmed njih doma v nedeljo, 06. novembra ob 14. uri z ekipo NK Brinje Grosuplje, nato pa jih v zadnjih dveh tekmah čakata še dve zahtevni gostovanji v Komendi in Zagorju.

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj