Na vsebino

Košarkarji Kolpe uspešni v Novem mestu

Oslabljena članska ekipa KK Kolpa Črnomelj je odigrala še eno pripravljalno tekmo. Tokrat so gostovali pri drugoligašu, ekipi Trotov iz Novega mesta. V trdi in na trenutke atraktivni tekmi so bili naši fanti uspešnejši. Ves čas tekme so nadzorovali rezultat in vsakič znali ustaviti nalet domačinov. Končni izid je bil 66:71. Priložnost so dobili tudi mlajši, ki so jo dobro izkoristili. Tekma je bila hkrati generalka pred sezono, ki se bo začela v torek, 1. 10., ob 19. uri, ko bo v tekmovanju Pokal Spar v Črnomlju gostovala ekipa Plama Pur.
Pred tekmo v Novem mestu smo v znak odličnega sodelovanja med dvema kluboma iz rok športnega direktorja in legende slovenske ter evropske košarke Matjaža Smodiša in predsednika KK Troti Nejca Župevca prejeli darilo v obliki žog. Več kot 20 žog, ki jih bodo za trening uporabljali predvsem naši mlajši člani, so nam predali v znak dobrega sodelovanja. V zadnjih nekaj letih je kar pet fantov iz našega kluba neovirano prestopilo v njihove vrste. Nazadnje še Nejc Butala, ki pa zaradi poškodbe danes na našo srečo še ni zaigral. KK Trotom se zahvaljujemo za lepo gesto.

Vir: KK Kolpa Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj