Na vsebino

Kolpa premagala Savo iz Kranja in se vrnila na 4. mesto

Včeraj so v tekmi 24. kroga 3. SNL - center nogometaši Kolpe pred svojimi gledalci gostili ekipo Save iz Kranja. V zelo borbeni, na trenutke celo preveč agresivni tekmi, so bili srečnejši domači igralci, ki so slavili z rezultatom 2:1 (0:0).

Po tem, ko se je prvi polčas končal brez golov, so v 59. minuti najprej udarili gostje, ki so zadeli po podaji iz kota. Za Kolpo je 15 minut kasneje z izjemnim strelom z roba kazenskega prostora izenačil Žiga Kočevar in, ko je slednji želel žogo pobrati iz gola ter čimprej nadaljevati s tekmo, se je začelo množično prerivanje. Zakuhal ga je gostujoči vratar Žlebnik, ki si je s tem prislužil še drugi rumeni karton in je posledično moral z igrišča. Kolpa je do konca tekme izkoristila številčno premoč in pet minut pred koncem po zadetku rezervista Gregorja Žuglja prišla do novih treh točk. S to zmago se je klub iz Podzemlja izenačil na 4. mestu lestvice z ekipo Zagorja, naslednjo prvenstveno tekmo pa igra v soboto, 21.5. v Žireh.

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj