Na vsebino

Člani zdrsnili z vrha lestvice, mladinci še naprej navdušujejo

Mladinci Bele krajine nadaljujejo zmagovalni niz.
Mladinci Bele krajine nadaljujejo zmagovalni niz.

Nogometaši Bele krajine so v 12. krogu Regionalne ljubljanske lige doživeli drugi zaporedni poraz in izgubili vodstvo na lestvici. V Črnomlju so bili tokrat boljši gosti iz Zagorja, ki so slavili z 0:1 (0:0). Odločitev o zmagovalcu je padla v 55. minuti tekme. Bela krajina je s tem zdrsnila na drugo mesto ligaške lestvice, saj je Ljubljana Palis v derbiju kroga proti Rudarju zmagala in prevzela vodstvo s točko prednosti. O naslovu jesenskega prvaka bodo to soboto v medsebojnem obračunu v derbiju 13. kroga odločali prav Črnomaljci in Ljubljančani, svojo računico pa imajo seveda tudi Trboveljčani.

Z izvrstnimi predstavami pa še naprej navdušujejo mladinci (U19) Bele krajine, ki so tokrat na domačem igrišču odpravili vrstnike iz NK Krim s kar 8:4.

Starejši dečki (U15) so imeli prost tekmovalni vikend, vendar to ni pomenilo počitka. Odigrali so namreč pripravljalno tekmo z NK Kolpa, ki je bila idealna priložnost za izpopolnjevanje veščin, gradnjo timskega duha in uživanje v nogometu na najboljši možni način. Čvrsta igra obeh ekip je bila odlična priprava za zaključek jesenskega dela prvenstva.

Starejši cicibani (U11) so se v tekmovalnem vikendu pomerili z NK Dol in znova zabeležili prepričljivo zmago. Ekipa s trdno obrambo in učinkovitimi napadi na vsaki tekmi dokazuje svojo predanost in strast do nogometa.

Mlajši cicibani (U9) so v nedeljo zaključili jesenski del prvenstva s še eno odlično predstavo na prvenstvenem turnirju, ki se je odvijal na domačem igrišču Vražji kamen. Pomerili so se s sovrstniki iz Kočevja, Krke in Kolpe ter znova pokazali nogometno znanje in srčnost. Z vsako tekmo napredujejo, razvijajo svoje veščine in gradijo trdna prijateljstva. Rezultati so pomembni, vendar je še pomembneje, da se učijo, rastejo in uživajo v igri.

Vir: Radio Odeon, NK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj