Na vsebino

Vračajo se brezplačne vadbe na prostem

V društvu Šola zdravja bodo po poletnem premoru v okviru projekta Dihamo z naravo zopet začeli izvajati brezplačne vodene vadbe na prostem s katerimi spodbujajo krepitev telesnega in duševnega zdravja. Vadbe potekajo na 24 lokacijah po državi, med drugim tudi v Črnomlju, Metliki in Podzemlju.

Enourne vadbe vsebujejo več različnih tehnik sproščanja, da bi posameznik lažje prišel do občutka umirjenosti ter se zavedal sebe in svojih čustev. Skupek različnih tehnik sproščanja so sestavili z namenom, da bi posameznik lažje prišel do občutka umirjenosti, se zavedal sebe in svojih čustev, ter da bi mu osvojene tehnike prišle prav na vseh življenjskih področjih, so pojasnili v društvu.

Vadbe potekajo v naravi, vse od marca do oktobra in so namenjene vsem generacijam. Po poletnem premoru jih bodo v septembru in oktobru ponovno začeli izvajati.

Udeležba na vadbi je brezplačna, seznam lokacij, kjer potekajo vadbe, najdete na tej povezavi.

V začetku septembra pa bodo v Vinici po treh letih spet pripravili vseslovensko srečanje skupin. Namen srečanja niso le druženje, izmenjava izkušenj in odkrivanje lepot Slovenije, temveč tudi dodatna motivacija, da naredijo nekaj dobrega zase in za svoje zdravje. Letos bodo udeleženci dogodka lahko sodelovali na dejavnostih Centra za krepitev zdravja, Gasilske zveze, Policije ter Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj