Na vsebino

Vitezi razveselili oskrbovance in zaposlene DSO Črnomelj

V torek, 20. 12. 2022, smo obiskali Dom starejših občanov Črnomelj. Za oskrbovance in zaposlene smo pripravili recitacije, glasbo in petje in vsem zbranim polepšali decembrski dopoldan. Program so pripravili učenci interesne dejavnosti Vitezi dobrodelnosti in prostovoljstva z mentoricami, pridružili pa se jim bodo tudi ostali učenci prve triade, ki imajo pouk na Poslovni hiši Stratus in petošolci, ki se vozijo v Adlešiče. December je čaroben mesec, poln veselja, daril in lepih želja. Naši tretješolci so pod mentorstvom Marije Plavec in Zdenke Konda za njih pripravili presenečenje – škatlo daril. Tokrat smo jih namenili vsem zaposlenim v Domu starejših občanov Črnomelj, ki se vsak dan v tednu, torej petek in svetek, razdajajo in skrbijo, da je oskrbovancem lepo in prijetno. Tudi med prazniki.

Zaželeli smo si lepe praznike in vse dobro v novem letu. Gospa Valerija se nam je za obisk in program ter darila lepo zahvalila in nas povabila, da se vidimo zopet v novem letu.

Za konec pa smo vsi skupaj zapeli pesem Mi se imamo radi in res se imejmo radi vse leto!

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj