Na vsebino

V Metliki poleti z novim športnim igriščem

Metliška županja Martina Legan Janžekovič in direktor podjetja BGP Gradnje Danijel Špingler sta podpisala gradbeno pogodbo za ureditev večnamenskega igrišča Beti. V sklopu naložbe bodo obnovili obstoječe košarkarsko igrišče in ga preuredili v večnamensko športno igrišče. Vrednost pogodbenih del znaša nekaj manj kot 29 tisoč evrov z DDV.

Gradbena dela naj bi bila končana v juliju, nato sledi še preplastitev igrišča z umetno maso ter postavitev opreme za košarkarsko in odbojkarsko igrišče. Investicija bo delno sofinancirana s strani Fundacije za šport, razliko pa bo zagotovila Občina Metlika.

Z naložbo bodo vzpostavili infrastrukturne pogoje, ki bodo omogočili kakovostno vadbo in tekmovanja metliškim košarkarjem in odbojkarjem, izboljšali pogoje za športno udejstvovanje rekreativcev in omogočili organizacijo raznih športnih prireditev, so še sporočili z metliške občine.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj