Na vsebino

Tjaša: Izkušnja s Sanjskim moškim me je spremenila

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv

Zgodba Tjaše Kramarič in Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja se nadaljuje tudi za kamerami. Po koncu snemanja je Belokranjka odpotovala v Francijo, a se je že vrnila v Slovenijo in je pripravljena na nova poznanstva.

»Ko mi Gregor na koncu ni predal vrtnice, mi ni bilo vseeno, ker sem od začetka in pa do zadnje sekunde čutila energijo med nama. Spoznavala sem ga tako kot vsa dekleta in se navezala na njega. Imava zelo podobne poglede na svet, oba sva navezana na družino in bi rada imela svojo, oba rada potujeva in raziskujeva, tako da Gregor mi je vsekakor bil všeč, ampak težko mi je bilo pokazati čustva, ker nisem bila sama in nisem vedela, če so čustva, ki jih razvijam, obojestranska,« je povedala Tjaša v pogovoru za 24ur.

Pravi še, da je Gregor karakterno in vizualno njen tip moškega, najbolj všeč pa ji je bilo to, da je komunikacija med njima z lahkoto stekla. »Med nama je vedno bil pogovor, nova tema, in nikoli mi ni bilo dolgčas ob njem,« pravi 21-letnica in doda, da bi v primeru, če bi sedaj imela partnerja, ne bi takoj pomislila na otroke, saj bi želela najprej uživati v skupnih trenutkih in se s partnerjem dobro spoznati. »Želim si imeti otroke, vse bo ob svojem času.«

Tjaša pravi, da jo ni ravno presenetilo, ko je Gregor na koncu izbral Anjo, imela pa je upanje, da bo izbral njo: »Gregor je imel težko odločitev, ker sva bili dve povsem različni, super punci, mislim pa, da so malenkosti naredile svoje.«

In kako so sprejeli in komentirali Gregorjevo odločitev njeni najbližji? »Moja najboljša prijatelja, Tjaša in Borna, sta bila precej razočarana, ker sta oba videla iskrico med nama. Moja mami in oči pa sta celo videla ‘srčka’ med nama. Moja celotna družina je začutila to energijo med nama, vendar pa očitno to ni bilo dovolj močno, da bi se iz tega razvilo kaj več,« je povedala Tjaša in v smehu dodala, da se Gregorju ni potrebno bati njenega očeta Aleša in njegovih lovskih pušk, saj je njen oče »zelo razumevajoč moški in ima še vedno zelo dobro mnenje o Gregorju, tako kot vsi moji najbližji in jaz«.

Kramaričeva še pove, da sta z Gregorjem ostala v zelo lepih in zdravih odnosih. »Nikoli mi ni rekel žal besede ali pa naredil kaj nespoštljivega. Gregor je vreden mojega spoštovanja«. Po končanem snemanju je šla nazaj v Francijo, kjer živi že 13 let, in se hitro vrnila v Slovenijo. Že od majhnih nog je namreč razpeta med dvema državama in tako namerava živeti tudi v prihodnosti. »Nimam načrtov, vendar je najlepše tam, kjer se počutiš doma,« je prepričana.

Po koncu šova se je odločila tudi za spremembo pričeske, ki ponavadi nakazuje na velike spremembe. »Moja sprememba barve las je vse presenetila. Po šovu sem si zaželela imeti še bolj svetle lase in imeti nov začetek, ker se moje življenje po šovu ni ustavilo, ampak se je šele začelo v drugi smeri. Izkušnja s Sanjskim moškim me je spremenila, marsikaj sem se naučila in sem res ponosna na osebo, katera postajam. Menim, da se lahko iz vsega nekaj naučimo, če le znamo kaj povzeti. Glede fantov sem pa odprta in pripravljena na nova poznanstva in verjamem, da me nekje daleč ali blizu čaka tudi moj sanjski moški,« je v smehu zaključila simpatična Tjaša.

Vir: 24ur

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj