Na vsebino

S 1. marcem nova načelnica UE Črnomelj

Po izvedenih štirih javnih natečajih za položaj načelnika Upravne enote (UE) Črnomelj, je 1. marca 2023 mesto načelnice zasedla mag. Gordana Mikunovič. Mikunovičeva je na črnomaljski UE zaposlena že 21 let. Kot štipendistka vlade je svojo karierno pot na UE začela z opravljanjem pripravništva in tako postopoma gradila kariero.

Svojo zavzeto delovanje dokazuje tudi z opravljanjem različnih dodatnih funkcij, ki terjajo veliko znanja in strokovnosti. Med drugim je tudi izpraševalka na strokovnih izpitih iz upravnega postopka in certificirana zunanja ocenjevalka v postopku CAF-EPI. Svojo proaktivnost ter intercisciplinarnost dokazuje tudi s sodelovanji v več medresorskih delovnih skupinah na različnih tematskih področjih (kot so digitalizacija, kakovost in odličnost, upravni postopek). S svojim preteklim delom, projekti, objavljenimi prispevki izkazuje svojo naklonjenost spremembam oz. potrebo po nenehnem iskanju izboljšav.

Skupaj s sodelavci se bo zavzemala, da bo Upravna enota Črnomelj z zakonitim, strokovnim in transparentnim ravnanjem, znanjem ter izkušnjami hitro in učinkovito nudila najboljše storitve svojim uporabnikom.

Torej, novi načelnici mag. Gordani Mikunovič želimo veliko poslovnih uspehov, uporabnikom pa ažurne, strokovne in prijazne storitve.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj