Na vsebino

Pustovanje na PH Stratus in OŠ Loka

PH Stratus:

Pustni torek je bil na PH Stratus ustvarjalno pisan in igriv. V šolo so že navsezgodaj zjutraj prihajale nasmejane maškare. Šolske dejavnosti so bile prilagojene pustu. Kuharice so nas razveselile s slastnimi krofi.

Po malici smo se odpravili na pustni pohod po Črnomlju in razveseljevali mimoidoče. Obiskali smo tudi matično šolo v Loki, kjer se je odvijal pustni ples.

Več pa si oglejte na fotografijah …

OŠ Loka:

Na pustni torek, 21. 2. 2023, smo se učenci in učitelji od pusta poslovili s pustnim plesom. Po malici smo se zbrali v avli, ki je zdaj naša jedilnica, prostor za prireditve, plese … Večina učencev in učiteljev se je obleklo v pustne maske, zato je manjkala samo še dobra glasba, za katero so poskrbeli učenci 9. razreda, ki so tudi ples organizirali skupaj z razredničarkami.

Učenci 9. razreda so ples popestrili še s programom, izbrali so namreč najlepše maske, pripravili zabavne igre, na stojnici pa so ponujali tudi pijačo in razne prigrizke. Pridružili so se nam tudi naši učenci, ki so prišli s Stratusa, iz srednje šole in vrtca.

Bil je prav zabaven pustni dopoldan

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj