Na vsebino

Postanimo čuječni in bolj sproščeni

Takšen naslov je imela včerajšnja delavnica v Belokranjskem izročilu v mestnem jedru Črnomlja. Po predavanju je Bernarda Kump zapisala:

"Prvič, odkar sem odprla Belokranjsko izročilo, se mi je zdelo, da sem sama, bolj kot mnogi udeleženci, potrebovala izobraževanje, ki sem ga organizirala. Čuječnost in moj odnos do trenutka tukaj in zdaj sta bili v mojem zadnjem turbulentnem obdobju močno zamajani. Na to so me že nekaj časa opozarjali domači in prijatelji.
V prepolnem prostoru Belokranjskega izročila smo se danes ob odličnem vodenju psihoterapevta Matjaža Koširja ustavili. V trenutku tukaj in zdaj. Se naučilu ta trenute prepoznati , ga ujeti in zadržati. In se vedno znova vračati k njemu, saj z njim lahko rešujemo mnoge tegobe današnjega divjega časa. Razšli smo se z željo, da si želimo o podobnih temah izvedeti še več, zato spremljajte naše objave. In se nam naslednjič pridružite, če tako začutite."

Vir: Belokranjsko izročilo

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj