Na vsebino

Prišli iz Lokev, na plano potegnili palice, oškodovanec pa sekiro

Policisti Policijske uprave Novo mesto so včeraj na številko 113 sprejeli 271 klicev, od tega je bilo 71 dogodkov takšnih, ki so zahtevali njihovo posredovanje.

Ob poltretji uri so policistom tako prijavili vlom v osebni avtomobil v Črnomlju. Možje postave so ugotovili, da naj bi do avta prišli trije neznanci, razbili steklo in odnesli dve motorni žagi znamke Stihl 500i. Lastniku so skupaj povzročili za okoli tri tisoč evrov škode.

Med preiskovanjem primera in zbiranjem obvestil so se na kraj pripeljali trije občani iz Lokev, stari med 22 in 26 let. Med 44-letnim oškodovancem in njimi je prišlo do besedne izmenjave mnenj in obtoževanja za vlom. Na plano so eni potegnili lesene palice, oškodovanec pa sekiro, tako da so imeli policisti precej dela, da so situacijo pomirili in napotili vsakega na svoj konec. Primer obravnavajo kot prekršek zoper javni red in mir, vlom pa kot kaznivo dejanje.

Poskusil vlomiti v hišo, a neuspešno

Črnomaljski policisti so obravnavali tudi poskus vloma v stanovanjsko hišo v naselju Gaber pri Semiču. Kot kaže storilec v objekt ni vstopil, je pa na vhodnih vratih naredil za nekaj sto evrov škode, so sporočili danes s Policijske uprave v Novem mestu.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj