Na vsebino

Parkirni dan na Mestnem trgu v Metliki

Letošnji Evropski teden mobilnosti bodo na Mestnem trgu v Metliki od 16. do 22. septembra, obeležili s sklopom dogodkov pod skupnim imenom Parkirni dan. Občina Metlika je skupaj s partnerji pripravila zanimiv program za vse generacije.

Mestni trg bo v tem času zaprt za promet ter namenjen različnim aktivnostim, druženju in razvedrilu. Vrstile se bodo ustvarjalne delavnice, pravljične urice, gibalne in družabne igre ter animacije za otroke, predstavila se bodo športna društva, na voljo bo popravljalnica koles in tržnica lokalnih ponudnikov, poskrbljeno bo tudi za glasbo.

V pestrem večdnevnem programu bodo sodelovali: Zavod za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika, Ljudska knjižnica Metlika, Otroški vrtec Metlika, Osnovna šola Metlika, Osnovna šola Podzemelj, Kud Plac, Plesno Društvo Krokar, Športno društvo Pungart, Senta Badovinac Bajuk in Trgovina koles Smole.

Podroben program Parkirnega dne v Metliki najdete v spodnji priponki.

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in so financirane s strani Ministrstva za okolje in prostor – Sklada za podnebne spremembe.

Priponke

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj