Na vsebino

Ne zamudite še zadnjih letošnjih Okusov Bele krajine

V soboto, 25. novembra, nas čakajo še zadnji jesenski Okusi Bele krajine in sicer v Gostišču Veselič. Med 17. in 21. uro boste še zadnjič letos imeli priložnost okušati jesenske krožnike, sestavljene iz lokalnih in svežih belokranjskih pridelkov. Ne zamudite priložnosti postati del jesenske kulinarične zgodbe.

Po uspešnih septembrskih Okusih Bele krajine v Kampu Bela krajina v Podzemlju in kar dvodnevnih Okusih Bele krajine v Gostilni Müller, pričakujemo nadvse okusno nadaljevanje v preostalih dveh gostiščih v mesecu novembru.

Gostišče Kapušin je po oktobrskem Tednu restavracij razprodalo svoj termin jesenskih Okusov v celoti, Gostišče Veselič pa še vedno sprejema rezervacije in hitro polni svoje mize, zato pohitite in si zagotovite svojo. Naj ob tem povemo, da bo Gostišče Veselič naslednje leto gostilo še zadnji, skupni dogodek Okusov Bele krajine na katerem bodo spomladi kuhali vsi štiri ponudniki.

Bela krajina slovi po dobri hrani in toplih ljudeh. Okusi Bele krajine – na srčni strani krožnika, kot je nov slogan projekta, združuje prav hrano in tople in srčne ljudi, ki jo pripravljajo. Sveža lokalna živila, ki jih zagotavljajo družinske kmetije in podjetniki, so temelj vrhunske kulinarike. Veliko dobrega je dovolj domače in tuje popotnike, ki jih pot pripelje v Belo krajino.

Okusite harmonijo hrane in vina. Za vas bo poleg tri hodnega menija s pozdravom iz kuhinje na voljo vinska spremljava, ki bo povezala večer v lepo celoto. Srečo imamo, da živimo in delujemo v vinskem okolišu, ki nam daje raznoliko, a vrhunsko vino, da vam ga lahko gostinci postrežejo ob vsakem krožniku, ki prihaja iz kuhinje.

Vabljeni torej, da preživite sobotni večer, 25. novembra, v Gostišču Veselič, med 17. in 21. uro.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj