Na vsebino

Moj prvi kamišibaj – 2. del delavnice za otroke

V Knjižnici Črnomelj smo v sodelovanju s KUD Zlata skledica v sredo nadaljevali z delavnico za otroke, ki poteka v februarju in marcu v štirih delih. Delavnico obiskuje sedem otrok in vsi z veliko vnemo ustvarjajo svoj kamišibaj, saj je cilj delavnice izdelava lastne kamišibaj predstave, ki jo bodo lahko predstavili na 5. festivalu kamišibaj gledališča v Beli krajini, ki bo potekal od 14.do 15. marca 2019.

Na našem drugem srečanju smo si vsi skupaj ogledali risbe, ki so večinoma nastale doma. V glavnem so vsi otroci že končali z risanjem, tako da se bomo zdaj vsi skupaj posvetili sami zvedbi kamišibaja: vadili bomo odpiranje vratc butaja, vlečenje listov, pripovedovanje zgodbe in celosten nastop.

Organizatorji smo prijetno presenečeni, saj so se otroci in starši resno lotili dela in z gotovostjo trdimo, da pričakujemo zelo lepe in unikatne zgodbe med sliko in besedo. Uživamo v ustvarjanju in se srčno veselimo novih zgodb.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj