Na vsebino

Mali šef Slovenije: Matic in Patrik s kuhalnico v roki in srečo v srcu

Matic Maretič in Patrik Bremec. Foto: POP TV
Matic Maretič in Patrik Bremec. Foto: POP TV

Največji kuharski šov za najmanjše, malo večje in zelo velike otroke se vrača na POP TV. Osem parov izjemnih kuharskih mini mojstrov se bo potegovalo za Mercatorjevo denarno nagrado in vseslovensko slavo. Znova se je prijavilo rekordno število otrok, ki v domačih kuhinjah ustvarjajo kulinarične spomenike in mojstrovine, ki jim marsikateri odrasli kuhar ne seže do kolen. Med 16 navihanimi, zgovornimi in nasmejanimi otroki, ki znajo vrteti kuhalnice sta tudi Matic Marentič in Patrik Bremec, učenca 6. in 7. razreda Osnovne šole Belokranjskega odreda Semič.

Matic in Patrik sta dobrovoljčka, ki sta se spoznala na gasilskem taboru, druži pa ju tudi veselje do kuhanja. Oba prihajata s kmetije. Matic igra klarinet in obožuje traktorje. Kuhati ga učita mami in babica, najraje skuha govejo juho in speče govejo pečenko. Patrik igra harmoniko, ribari, z očetom igra odbojko, z bratom pa nogomet. Je velik oboževalec Bineta Volčiča in Karima Merdjadija. Na vprašanje, kaj prinaša srečo, odgovori: "Jaz srečo nosim v srcu!"

Vir: POP TV

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj