Na vsebino

Opit zmerjal mimoidoče; ilegalno čez mejo

Policisti so včeraj nekaj po 12. uri med opravljanem nalog v bližini nakupovalnega centra v Črnomlju opazili moškega, ki se je nedostojno vedel, vpil na mimoidoče in jih zmerjal. 40-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, ni upošteval ukazov policistov in je nadaljeval s kršitvami, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Prijeli tihotapca in prebežnike

Sinoči so v Metliki policisti ustavili voznika osebnega avtomobila znamke Mercedes estonskih registrskih oznak. 52-letni državljan Rusije je prevažal štiri državljane Turčije, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo. Državljanu Rusije so odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli avtomobil. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Poleg tega so na območju Preloke prijeli dva državljana Tunizije in državljana Egipta, na območju Metlike pa državljana Maroka, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj