Na vsebino

Konec pouka in obeležitev državnega praznika na SŠ Črnomelj

Danes smo zaključili s poukom v šolskem letu 2021/22. Ob 10. uri smo se zbrali v jedilnici šole in počastili jutrišnji praznik - dan državnosti. Po slavnostnem programu, v katerem so nastopili dijaki 1. aG s pevskima točkama, Neža Barič (3. aG) z recitacijo in Rebeka Adamič (1. aG) z glasbeno točko na klaviaturah, je v. d. ravnatelja Zvonko Ivanušič, podelil še višje pohvale, priznanja za odličen uspeh in pokal za naziva naj športni razred ter naj športnik šole.

G. Ivanušič se je v nagovoru spomnil dogajanj izpred 31 let, saj je pri nastajanju države dejavno sodeloval kot delegat Državnega zbora. Izpostavil je, da takratni uspeh ni bil samoumeven - pri doseganju cilja so jih vodili enotnost, ciljna usmerjenost in pripravljenost na tveganje, kar je lahko dobra popotnica za uspeh tudi v šoli. Dijakom je na koncu zaželel lepe počitnice in da se septembra v šolske klopi vrnejo polni pozitivne energije.

Po prireditvi, ki sta jo vodila Sara Lužar in Jan Matotek (3. aG), je sledila podelitev spričeval v matičnih učilnicah.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj