Na vsebino

Kolektivna blagovna znamka Belokranjsko ima ambasadorko

Kolektivna blagovna znamka Bele krajine - Belokranjsko je dobila svojo ambasadorko. To je postala ognjevita Črnomaljka Anja Fir, superfinalistka letošnjega šova Masterchef Slovenija.

Kolektivna blagovna znamka Belokranjsko, vzpostavljena po modelu Izvorno slovensko, povezuje belokranjske ponudnike in zagotavlja kakovost izdelkov z lokalno dodano vrednostjo, ustvarjenih pod spretnimi prsti naših obrtnikov, kmetov, pridelovalcev in gostincev. Lastnik in upravljavec kolektivne blagovne znamke je Razvojno informacijski center (RIC) Bela krajina, ki že snuje načrte za nadaljnji razvoj znamke.

Eden prvih korakov nadaljnjega razvoja znamke je sodelovanje s superfinalistko resničnostne kuharske oddaje Masterchef Slovenija Anjo Fir, ki je na svoje belokranjske korenine izjemno ponosna, saj je že v sami oddaji sodnike navduševala z oslanjanjem na tradicionalno belokranjsko kulinariko. Tovrstno povezovanje in sodelovanje je logičen naslednji korak. Superfinalistka Masterchef Slovenije bo svoje nadaljnje kuharske podvige in eksperimente podkrepila in jim dodala domačo, lokalno noto, z belokranjskimi vrhunskimi certificiranimi izdelki in pridelki. Anjina kuharska ustvarjanja z lokalnimi pridelki boste lahko spremljali na njenih socialnih omrežjih – Instagramu in Tik toku, ter na destinacijski spletni strani belakrajina.si in socialnih omrežjih Bela krajina.

"Ponosni smo in podpiramo ustvarjalne, mlade, ambiciozne in srčne Belokranjce ter Belokranjke, ki promovirajo Belo krajino v najboljši luči s svojo zagnanostjo, razmišljanjem izven okvirjev in drznostjo," so ob tem zapisali v destinacijskem managementu (DMO) Bele krajine.

Kam po certificirane izdelke Belokranjsko?
V prodajno - informacijski center v Črnomlju (TIC Črnomelj), Hišo Dobrot Bele krajine v Metliki ter Vinoteko Semič. Za vse, ki si želijo dostave izdelkov Belokranjsko na dom, daleč od Bele krajine, je na voljo spletna trgovina www.belokranjski-izdelki.si.

Vir: DMO Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj