Na vsebino

Hollywoodski zvezdnik obiskal Črnomelj

Keanu Reeves v Ljubljani. Foto: Žito
Keanu Reeves v Ljubljani. Foto: Žito

Ne zgodi se vsak dan, da svetovna filmska zvezda obišče Slovenijo, pravi fenomen pa je, da ga pot zanese tudi v Belo krajino. A se je zgodilo. Keanu Reeves je po naših zanesljivih informacijah danes obiskal tovarno podjetja Akrapovič v Črnomlju, kjer se je mudil na poslovnem obisku. 59-letnega zvezdnika kultnih filmov Matrica, Hitrost in John Wick so imeli delavci podjetja z izpušnimi sistemi priložnost videti med 10. in 14. uro, ko si je ogledoval proizvodne prostore. Šlo je za strogo zaupno srečanje s podjetjem Akrapovič, saj naj bi svetovno znani zvezdnik za njih snemal dokumentarni film. Opazili so tudi, da ima poškodovano levo koleno. Poškodbo naj bi staknil na snemanju svojega novega filma Good fortune.

Kanadski igralec je znan po svoji ljubezni do motorjev in hitrih avtomobilov, saj ga navdušujeta adrenalin in hitrost, zato bo zanimivo videti, kakšen bo plod njegovega sodelovanja z Akrapovičem.

Keanu Reeves se sicer v Sloveniji mudi že nekaj dni. Mimoidoči so ga denimo opazili med ogledom Ljubljane. Iz skupine Žito so sporočili, da je zvezdnik, ki je znan po svoji dostopnosti in ne preveč zvezdniškem obnašanju, v njihovi trgovini na Bavarskem dvoru popil kavo. Menda so v to kavarno in pekarno vsak dan obiska zahajali člani njegove ekipe, ki so zadnji dan prodajalkam omogočili fotografiranje s priljubljenim igralcem. V zahvalo so mu podarili potico, ki ga bo spominjala na Slovenijo. Ob tem so dodali, da je bil zvezdnik izjemno prijazen in dostopen, fotografiranje z njim pa največja nagrada za trud prodajalk.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj