Na vsebino

Dvojno veselje za Anjo

Anja Fir v objemu svoje mame. Foto: Pop TV
Anja Fir v objemu svoje mame. Foto: Pop TV

V kuharskem šovu MasterChef se je pet tekmovalcev na tokratnem izzivu soočilo s sestavinami, ki se le redko znajdejo na jedilniku, a gre za tradicionalno slovensko dobroto. Sestavine iz glave krškopoljskega prašiča so morali vkomponirati v dansko poslastico. Izziv je bil trd oreh tudi za Anjo Fir, ki je za sestavino izžrebala ušesa.

Pri pripravi jo je zaneslo v azijsko kuhinjo, iz njenega lonca pa je sodniku Binetu Volčiču zelo lepo dišalo in je bil navdušen nad njeno celotno idejo. Sodniki so na koncu ocenili, da je 29-letna Črnomaljka jed zelo lepo zastavila in da je vse od začetka točno vedela, kaj počne. Anji je tako pripadlo mesto na balkonu, ki ji po njenih besedah pomeni veliko, saj njen cilj ni bila uvrstitev med najboljših deset, temveč finale.

Ni lepšega kot mamin objem

Anja je bila med zadnjim skupinskim izzivom deležna še dodatne velike sreče in veselja. Bila je namreč med tremi tekmovalci, ki so jih v kuhinji obiskale mame. Anja je bila presenečenja vesela, saj je bilo lepo videti mamo po tolikem času. "Tekmovalci smo bili res v nekem balončku in smo skoraj ves čas namenjali učenju, kuhanju in gledanju različnih kuharskih oddaj, tako da nam niti ni ostalo časa za stik z domačimi. Ni lepšega kot mamin objem, ki ti sporoča, da so doma ponosni nate, in ti vlije še dodatno mero motivacije," je povedala.

Vir: 24ur

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj