Na vsebino

Dobrodelni dogodek "Otroci za otroke"

Včeraj je v Kulturnem centru Semič potekal dobrodelni koncert "Belokranjski pozdrav pomladi: otroci za otroke", ki ga je tradicionalno organiziral Rotarijski klub Semič - Bela krajina. Na koncertu je nastopila skupina Citroprekelj Bela krajina, ki je občinstvo navdušila s svojim glasbenim nastopom. Poleg njih so na odru gostovali tudi Tamburaška skupina Dobreč, Mladi godci otroške folklorne skupine Dragatuš in Pevska skupina Krnica OŠ Komandanta Staneta Dragatuš.

Celoten večer je bil posvečen zbiranju sredstev za mlade likovne ustvarjalce na Osnovni šoli Dragatuš, ki bo šoli omogočala še boljši, nadstandardni program za razvoj otrok. Po končanem koncertu je potekala še avkcija umetniških likovnih del. Vsi prisotni so s svojim prispevkom omogočili nadaljnje ustvarjanje in izražanje mladih talentov na likovnem področju.

Dobrodelni koncert Belokranjski pozdrav pomladi je bil uspešen in ganljiv dogodek, ki je združil ljubitelje glasbe in umetnosti v dobrodelni namen. Hkrati pa je bil tudi priložnost za promocijo in podporo mladim likovnim ustvarjalcem, ki so se lahko predstavili širšemu občinstvu.

Hvala vsem, ki so sodelovali in prispevali k uspehu tega pomembnega dogodka.

Vir: Rotarijski klub Semič - Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj