Na vsebino

Dobreč na dobrodelnem dogodku belokranjskega rotarijskega kluba

Belokranjski Rotarijski klub Semič – Bela krajina je v letošnjo pomlad stopil skozi velika vrata dobrodelnosti. Njihovo, zdaj že tradicionalno, prireditev je tokrat glasbeno obogatil Tamburaški orkester Dobreč z vokalistko Tino Kocjan. Milozvočnost tamburic se je dotaknila prav vsakega poslušalca.

Po zaključenem koncertu je v Kulturnem centru Semič potekala tudi dražba likovnih del, ki so jih podarili številni donatorji – umetniki in ljubitelji umetnosti. Letos je Rotarijski klub Semič – Bela krajina zbrana sredstva namenil nadarjenim dijakom Srednje šole Črnomelj, saj se rotarijci zavedajo pomena znanja in razvoja otrok, ki so naša naložba v prihodnost.

»Zato želimo z letošnjo donacijo vzpodbuditi in podpreti šolske projekte, s katerimi lahko šola dijakom poleg znanja omogoči tudi spoznavanje novih tehnologij in širjenje obzorij o svetu, v katerem živimo. Le tako bodo lahko našli sinergijo med razvojem in ohranjanjem narave ter ju povezali za dobrobit vseh nas na planetu. Želimo si, da se povezujejo globalno in sodelujejo tudi na mednarodnih tekmovanjih v znanju,« je poudaril predsednik rotarijskega kluba Silvester Kramarič.

Sobotni večer se je nadaljeval v sproščenem, prijateljskem druženju ob avkciji slik. Večer je povezal srčne ljudi.

Avtor: Vesna Gregorič, foto: Vesna Gregorič, Barbara Matakovič, A.R.
Vir: Rotary klub Semič - Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj