Na vsebino

Anja s solzami v očeh med top 10

Foto: POP TV
Foto: POP TV

O tem, kdo se bo uvrstil med 10 najboljših kuharjev nove sezone MasterChefa, je odločal izločitveni test, na katerem so morali tekmovalci popraviti stare napake. Kuhati so morali s sestavino, s katero so pripravili najslabšo jed doslej, s tem pa dokazati, da so se iz napak tudi nekaj naučili. Pod vprašajem je bil obstanek šestih tekmovalcev, med njimi je bila tudi Anja Fir.

Toda Nik Marolt in Zala Pungeršić sta kot zmagovalca zadnjega kuhanja določila dva tekmovalca, ki jima sploh ni bilo treba kuhati. In odločila sta se tudi za 29-letno specialistko za digitalni marketing iz Črnomlja, ki ob uvrstitvi med najboljših deset ni mogla skriti solz.

»Top 10, balkon, vse kar sem hotela, končno. Pustila sem vse za ta MasterChef in res ga hočem izkoristit v smeri, da se začnem s kulinariko ukvarjat malo bolj profesionalno,« je povedala vidno ganjena Anja.

»Anja je kar velika konkurenca, pokazala je že veliko dobrih krožnikov, ampak midva sva danes milostna, tako da jo pošiljava na balkon, pa naj se ona mogoče dokaže še pri kakšni drugi sestavini,« je svojo odločitev pojasnila Zala Pungeršić.

Vir: 24ur

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj