Na vsebino

Hope's Bivouac: Merino odvisnica - Odkritje, strast in podjetniška uresničitev (22)

Idejo o podcastu oz. vlogu (karkoli bo izpadlo čez čas) sem dobila že lani. Ugotovila sem, da vam bom lahko le z nazornim prikazom približala merino oblačila.

Kako se perejo, kako se vzdržujejo, ali je merino raztegljiv, ali merino pika, ali merino gori,... in tako sem pred časom posnela prvi video.

Ker je prav da se začne uvod z zgodbo merino odvisnice, sem vam pripravila prvi video, ki govori o odkritju, strasti in podjetniški uresničitvi. Tokrat bom z zapisom kratka, saj si želim, da začutite to mojo strast. Strast, ki si jo želim prenesti na vas.

p.s.: V videu razkrijem, kje je fotka narejena - na fotografiji je tudi krivec za mojo merino odvisnost.

Če imate kakšno vprašanje zame, da ga v eni od naslednji rubriki predebatiramo, mi pišite na [email protected]. Z veseljem razbijem vaše dvome in skrbi glede merino volne.

Nada Dragutinović

Nada Dragutinović

Nada, ljubiteljica merino volne, hribolazka in motoristka. Nada živi trajnostno in minimalistično. Verjame v koncept, manj je več, zato se je povsem predala objemu merino volne, ki je v zadnjih letih postala njena posebna strast.

Njeno navdušenje nad merino volno jo je popeljalo na edinstveno pot, skozi katero želi popeljati tudi vas, v čarobni svet tega naravnega materiala.

Merino volna ni le običajna volna. Je izjemen in naraven material z osupljivimi lastnostmi.

V oblačilih iz merino volne začutiš zdravje in svobodo. Vendar pa Nada opozarja: ko enkrat začutiš to svobodo, lahko postaneš 'odvisen' od merino volne. In zakaj je temu tako? O vsem tem, o merino volni, oblačilih iz merino volne, o hitri in trajnostni modi ter o makro in mikro plastikah, pa v njenih zapisih.

Pridružite se ji na tem čarobnem potovanju z merino volno!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj