Na vsebino

Vikendi okusov Bele krajine 2019

19. jul ob 12:00

Vabimo vas, da se v času poletnih vikendov v juliju in avgustu prepustite gastronomskemu doživetju in okusite najboljše med izbrano ponudbo belokranjskih jedi ob prijetni glasbi belokranjskih tamburašev!

»Okusi Bele krajine« je kulinarično-turistični produkt, s katerim želimo predstaviti oziroma izpostaviti belokranjsko kulinariko. Izbor jedi, ki smo jih pripravili na osnovi delavnic s priznanim slovenskim kuharjem Tomažem Vozljem, lahko okusite tudi vi, obiskovalci Bele krajine.

Pod omenjenim imenom se skriva deset značilnih belokranjskih jedi, ki jih bo mogoče poskusiti v izbranih belokranjskih gostilnah. To so belokranjska pogača, povitica, cvrtje, nadev ali semiško fulanje s hrenom, ajdova povitica z rozinami, belokranjska šara, žitna klobasa, bravina s sladkim zeljem, belokranjski žlinkrofi in nepogrešljivi odojek ali jagenjček na ražnju.

V poletnih mesecih pa že tretje leto Turizem Bela krajina in ponudniki Okusov Bele krajine organiziramo VIKENDE OKUSOV BELE KRAJINE.

Štiri vikendi pri štirih ponudnikih, ki vas bodo razvajali s štirihodnimi meniji. Več informacij pa najdete TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj