Na vsebino

Delavnica s programom Omra - zaprta skupina (Zavod Metlika)

Program Omra je inovativen program, v katerem lahko pridobite odgovore na številna vprašanja o motnjah, povezanih s stresom, razpoloženjem in drugih težavah v duševnem zdravju. Program je namenjen tako tistim, ki se soočajo s težavami, kot njihovim svojcem ter širši zainteresirani, tudi strokovni javnosti.

Izvedeni bodo 3 tipi delavnic, namenjene so posameznikom od 16-tega leta navzgor (ni omejitve). Gre za zaprt krog udeležencev, na delavnicah nas bo spremljalo več mentorjev.

Udeleženci pridobijo znanje o motnjah razpoloženja, kot so depresija, tesnobnost, panični napadi, bipolarna motnja ipd., ter se seznanijo z nekaterimi strategijami soočanja z njimi. Udeleženci delavnice po zaključku delavnice prejmejo potrdilo o udeležbi in gradivo OMRA, med drugim tudi tiskana priročnika (Stres in anksioznost; Depresija in bipolarna motnja razpoloženja) ter kratek Vodič po motnjah razpoloženja.

Podroben opis delavnic najdete na povezavi https://www.omra.si/aktu.../delavnice-omra/delavnica-omra-1/

KDAJ? 22. april 2023, ob 08:00 - 15:00

KJE? Mladinski center Metlika

Prijave na delavnico zbiramo DO 17. APRILA na [email protected].

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj