Na vsebino

Skupina Victory se razhaja

Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov, se razhaja legendarna skupina Victory. Od njih se namreč poslavlja eden od ustanovnih članov Miki Vlahovič, ki trenutno intenzivno dela na svoji vedno bolj uspešni solo karieri. Razhod, kot poudarjajo, je prijateljski, drug drugemu pa želijo obilo uspehov v prihodnjih glasbenih podvigih.

Miki, ki je nedavno predstavil uspešno skladbo Naj tamburaši zaigrajo, se od skupine poslavlja z globokim spoštovanjem do preteklosti in veseljem do prihodnosti.

"Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo neštete noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji!"

Miki Vlahovič je v zadnjih letih kot solo izvajalec predstavil že veliko odličnih skladb, kot so Ostala si, Metulj, Še vedno sva ista in Do neba, pred slabim mesecem pa izdal svoj novi glasbeni izdelek Naj tamburaši zaigrajo, ki ima na YouTubu že več kot 100.000 ogledov.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj