Na vsebino

Raiven z več kot milijonom ogledov za Veroniko na YouTubu

Uradni videospot za skladbo Veronika, s katero bo Raiven predstavljala Slovenijo na 68. izboru za pesem Evrovizije, je presegel milijon ogledov na kanalu YouTube. Raiven se s skladbo približuje še enemu mejniku, milijonu poslušanj na platformi Spotify.

Veronika, skladba močnih vokalov in inovativne produkcije, je od svojega izida prejela izjemne pohvale tako domačih kot mednarodnih oboževalcev in kritikov.

Pevka je za javnost, kot je sporočila njena PR služba, povedala, da je hvaležna za neverjetno podporo in ljubezen, ki ju je prejela od oboževalcev, ekipe in vseh, ki so sodelovali pri tem projektu. Doseči milijon ogledov je zanjo in njeno ekipo velik dosežek in motivacija za nadaljnje delo, je še dodala.

Slovenska predstavnica za letošnjo pesem Evrovizije je kot gostja nastopila na hrvaški Dori, na kateri so izbirali predstavnika države za to tekmovanje. Baby Lasagna je glasbenik, ki bo zastopal Hrvaško.

Protagonistka je na Dori prvič v živo predstavila del izdanega albuma Sirene pt. 1 ob spremljavi skladatelja, pianista in producenta Bowraina. Tudi ta nastop je pristal na seznamu najbolj priljubljenih videoposnetkov ta hip YouTubeu.

Pred Raiven so še evrovizijski nastopi v Madridu, Barceloni, Londonu, Amsterdamu in Stockholmu. Še pred odhodom na Evrovizijo bo v Cankarjevem domu 21. aprila praznovala 10. obletnico svoje kariere, so še dodali v sporočilu za javnost.

Slovenija bo na Evroviziji nastopila v prvem predizboru, ki bo v dvorani Malmö Arena na Švedskem potekal v torek, 7. maja, ob 21. uri.

Vir: STA

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj