Na vsebino

Maraaya s singlom Lubi

Marjetka Vovk in Raay, glasbeni tandem Maraaya, sta nedavno napovedala svojo prvo koncertno turnejo ob 20. obletnici ljubezni in glasbenega ustvarjanja. 20 koncertov za 20 čarobnih let je turneja po butičnih dvoranah, ki se bo odvijala skozi letošnje in prihodnje leto. Ob tem sta izdala tudi novo pesem in videospot z naslovom Lubi. Ta sveža skladba napoveduje izid albuma ob začetku koncertne turneje in prinaša spevno melodijo in besedilo, ki odsevata lahkotnost, povezanost in navihanost med dvema.

Pesem Lubi je preplet energičnega ritma in iskrivih fraz, ki govorijo o povezanosti, igrivosti in ljubezenski iskrici, ki nikoli ne ugasne. Skozi besedilo slišimo priznanje, kako močna je povezanost med partnerjema in kako pomembna je ta vez v vsakdanjem življenju. Z besedami, kot so: "Kaj bi ti brez mene, lubi" in "Kaj bi jaz brez tebe, lubi,", Maraaya izražata večno zaljubljenost in poudarjata, kako pomembna je vsakdanja iskrica v vsakem odnosu.

Ob tej priložnosti sta Maraaya dejala: "Začetek koncertne turneje in izid novega albuma predstavljata za naju dva izmed najbolj vznemirljivih trenutkov v najini glasbeni karieri. Čeprav sva v svetu glasbe že dolgo, pa tak podvig prinaša svoj nabor čustev, od vznemirjenja do pričakovanja. Z albumom, katerega 'znanilec' je med drugim pesem Lubi, želiva deliti z oboževalci številne uspešnice na enem mestu. To so pesmi, kot so 1000 let, Let ob tebi, Drevo, Zdaj pa greš, Nebesa in druge. Ta album je plod sodelovanja z mnogimi izjemno talentiranimi glasbeniki, ki so z nama soustvarjali in dodali svojo edinstveno noto."

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj