Na vsebino

2B z zgodbo, vredno Hollywooda

Foto: Borut Petric
Foto: Borut Petric

Brata Gašper in Primož Mihelič, ki ustvarjata pod imenom 2B, sta po uspešni izdaji albuma Eksplozija emocij in pred tem še singla Do 5. Dimenzije, ki je pristal med top 10 pesmi leta 2023, postal popevka tedna na Valu 202, pesem in pol na Radio Koper, ter pristal na samem vrhu lestvice Radia Maribor, ponovno stopila na glasbeno prizorišče s svojim drugim singlom Vredno Hollywooda. Ta elektro pop sentiš, z nalezljivim refrenom, vam bo zagotovo ostal v ušesih in vam pričaral zgodbo, vredno Hollywooda.

Vredno Hollywooda je več kot le pesem - to je osebna izpoved, ki jo je treba doživeti. Skozi pesem nas 2B spominjata, da se vsi dogodki v življenju zgodijo z razlogom, usoda pa poskrbi za scenarij in režijo. V videospotu poleg 2B, nastopijo trije pari, ki preko svojih karakterjev in danega trenutka, predstavijo razmerje, v različnih trenutkih, kjer so vzponi in padci, zabavni in tudi tisti malo manj zabavni trenutki. Gašper in Primož sta tokrat v stranskih vlogah, kot pripovedovalca te resnične zgodbe in nas na koncu pripeljeta do kraja, ki ga najdemo v samem naslovu pesmi.

Brata pravita, da gre za komad z najdaljšim tekstom, z najbolj filmskim videom, ima najštevilčnejšo in najbolj seksi igralsko zasedbo. Skratka skladba, ki ima v sebi zgodbo, vredno Hollywooda.

2B se odpravljata na mini zimsko turnejo. Med drugim bosta v začetku decembra prvič nastopila tudi v Avstriji, natančneje v Celovcu. Ostali datumi in lokacije so na 2bband.si Za prihodnje leto pa obljubljata koncert v prestolnici, z malo večjo zasedbo!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj