Na vsebino

Zaključek smučarske sezone ...

... v Beli krajini prinaša vse kar smo delali skozi celotno zimo v enem popoldnevu! Skakali so vsi od 20 pa vse do 60 let starosti (Janez RESPECT!), najde se tudi nekaj ekstremnih padcev, seveda pa tudi dobre volje ni manjkalo! Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste nam pomagali premetavat sneg, nam prnesli pivo in uživali z nami na snegu!!!

VLOG si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: JK Design

Ste sanjali, da bi osvojili vrhove gora, da bi preplezali nemogoče stene, z vso močno udarili v led in naredili naslednji korak po zaledenelih slapovih, surfali po poplavljenih cestah, imeli še bolj nore ideje in jih uresničili?

No, tri Belokranjski fanti so šli na Kozice, un led so bili so zamrznjeni potoki, surfat pa so se odpravili kar v Novo Lipo. Tudi v Beli krajini nas na vsakem koraku lahko čaka nova avantura, le če jo vidimo. In če sami niste dovolj pogumni, da jo vidite, potem vabljeni da spremljate njihov vlog.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj