Na vsebino

Ukinitev

Prijel se me je rahel prehlad, kar je tradicionalni prikaz na meni, da je prišla jesen. Sedim v sobi ob rahli luči, robčkih, čaju, mandarinah, tipkam po računalniku, pišem ta blog.

Ne gledam ravno veliko televizijo. Med študijem v Ljubljani je tako ali tako nisem imel, doma pa me ne vleče preveč. Veliko raje si na Youtube-u poiščem posnetke, ki me zanimajo. Največkrat so to glasbeni ali zgodovinski. Je pa res, da sem si na televiziji zelo rad ogledal dve zadevi: na hrvaški nacionalni televiziji retro serijo "Crnobijeli svijet" na slovenski nacionalni televiziji pa glasbeno oddajo "Aritmija".

Obe sta pred kratkim ukinjeni iz programa. Hrvaška serija, ki je bila posneta v dveh sezonah menda ne bo dočakala tretje. Slovenska glasbena oddaja, belokranjske urednice Maje Pavlin pa prav tako v novi sezoni ne bo več na sporedu. Razlog pa ... Zategovanje pasu in primanjkovanje financ. Najverjetneje pa bo na drugi strani neka druga oddaja dobila večji "budget".

Ironično, ravnokar mi v ozadju odmeva televizija in soočenje predsedniških kandidatov. Še vedno mi ni jasno zakaj bi ena gospa pri 73-tih letih želela biti predsednica.
Komaj čakam, da bo "fuzbal"!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj