Na vsebino

Slavni ljudje in idoli

Poznate kakšnega zvezdnika in ali je možno isto osebo hkrati občudovati in prezirati?

Ste se že kdaj pogovarjali s kakšno slavno osebo? Morda celo izmenjali kontaktne podatke in postali prijatelji? Jaz ne poznam niti ene zvezde in tudi ne čutim potrebe po tem, da bi moral katero poznati. Razen morda eno določeno osebo.

Verjetno ima vsak izmed nas kakšno znano osebo, ki bi jo želel spoznati in z njo spregovoriti nekaj besed. Ta oseba ni nujno, da je zvezda. Lahko je znanstvenik, politik, poslovnež ali kdorkoli drug, ki je pritegnil našo pozornost. Koga bi si vi želeli spoznati in zakaj? Kako bi se takrat spremenilo vaše življenje in česa bi se lahko naučili iz izkušenj te osebe?

Jaz se do predkratkim niti nisem zavedal, da obstaja zvezdnik, ki bi ga želel spoznati. Gre se za slavnega voditelja in novinarja, katerega delo spremljam že zelo dolgo. Po približno petnajstih letih, sem ugotovil, da če obstaja ena slavna oseba na tem planetu, ki bi jo želel spoznati, bo to verjetno on. To osebo bi si želel spoznati zaradi njegovih kariernih dosežkov, saj je preizkusil vse omembe vredne avtomobile tega sveta ter prepotoval cel svet. In to večinoma v roku službe.

Veliko je avtomobilov in motociklov, ki bi jih želel sam preizkusiti in ogromno je kotičkov našega planeta, ki bi jih želel doživeti. Verjetnost, da se bo uresničila vsaj desetina moje želje, je zelo majhna. Zato bi lahko celo rekel, da je ta znana oseba po eni strani moj idol, vendar moram biti previden z uporabo te besede. Ta oseba zna biti zelo nesramna ter žaljiva, izkazalo pa se je, da zna tudi udariti. Ravno zaradi fizičnega nasilja je bila prekinjena pogodba z njegovim prejšnjim delodajalcem. Vem, da ne morejo biti vsi voditelji dobri kot Oprah, vendar to se mi vseeno zdi preveč v nasprotno smer.

Kljub temu, da so njegovi dosežki tako izjemni, takšna oseba nikakor ne more biti moj idol. To je tudi eden izmed razlogov zakaj bi ga želel spoznati. Neverjetno se mi zdi, da lahko isto osebo tako zelo občudujem in hkrati preziram. Želel bi spoznati kakšna je ta oseba v živo, čeprav močno dvomim, da bi od njega dobil kakšen koristen nasvet.

Če še niste ugotovili o kom govorim, vam lahko povem, da ima ta oseba rojstni dan na isti dan kot jaz in da je točno 25 let starejša od mene. Povem lahko še, da sva popolnoma enako visoka. No ja, morda sem jaz en centimeter višji.

Kdo bi to lahko bil?

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj