Na vsebino

Blog z dopusta

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Tudi mi smo za par dni pobegnili pred realnostjo. Tako kot večina, smo šli na morje. Na Hrvaško morje.

Me je kar malo sram priznati, da to naredimo vsako leto. Nismo ravno kreativni, kar se tiče letnega dopusta.

Kljub temu, da smo letos ponovno na Hrvaškem pa le ni vse enako kot je bilo pretekla leta. Vsa pretekla leta smo bili namreč v apartmajih letos pa smo v kampu.

Jaz in moja boljša polovica nisva bila nikoli ljubitelja kampov. Verjetno zato, ker sva kot otroka počitnice preživljala drugače. Sva se pa oba strinjala, da bova verjetno začela obiskovati kampe enkrat, ko bova starša. In tako se je tudi zgodilo.

Kljub temu, da sama nisva navajena kampov pa sva mnenja, da jo to najboljši način preživljanja dopusta. Praktično živiš na plaži in cel dan si v kopalkah. A obstaja še kakšen boljši način bivanja na morju?

Predvsem se mi pa zdi da v kampih uživajo otroci. Zato ker so skoraj vedno v kopalkah in spijo v šotorih, prikolicah ali avtodomovih, kar ni vsakodnevna stvar.

Kadar dopust preživljam v apartmajih postanem živčen če preveč časa preživimo notri. Tukaj smo pa na plaži, že takoj ko se zbudimo.

Zdaj na pol ležim pod borom, ki nam čez dan dela senco. Poslušam morje, ki je približno 25 metrov stran in na mobitel pišem ta blog. Iskreno lahko povem, da si v tem trenutku ne želim biti nikjer drugje.

Kljub temu, da po meni tu in tam leze kakšen žužek, ki ga še nikoli prej nisem videl. Da je stranišče več kot 100 metrov stran in da je ravnokar iz bora padel storž.

Jutri pa verjetno že menjamo lokacijo. Smo namreč z avtodomom in zato se nam ne zdi smiselno, da bi celoten dopust preživeli na enem mestu.

Ko bo dopusta konec pa se bomo vrnili v našo realnost. Hvala bogu nam je naša realnost všeč, tako da vrnitev ne bo pretežka.

Upam, da bomo naslednje leto spet dopustovali v kampu in da to ne bo na Hrvaškem.

Vir: JV

Oblikovalec notranjih prostor in produktov, v iskanju dobrih občutkov. Estet, ki ga navdihujejo brezčasne in trajnostne rešitve izboljševanja kakovosti bivanja in potovanja skozi življenje. V avtomobilih in motociklih vidi več, kot zgolj prevozno sredstvo. Uživa v preprostosti in ne razume prehitrega razvoja tehnologije. Svoje izkušnje deli z vami, ker ni potrebe, da bi ponavljali njegove napake.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj